Skip to content

Despre LegalZen

Suntem la fel ca tine. Trăim în România, ne creștem copiii aici, am trecut pe sub furcile caudine cu aproape fiecare proiect antreprenorial pe care l-am fondat. LegalZen este acea idee prin care ne dorim să contribuim la evoluția comunității din care facem parte.

Foarte des, companiile și persoanele fizice își asumă riscuri inutile când vine vorba de contractele pe care le semnează, crezând că va fi mult prea costisitor să obțină ajutor juridic.

Am decis să construim acest business cu scopul de a simplifica (timp & bani) crearea de documente legale și cu dorința de a ajuta mediul de business românesc să se dezvolte sănătos.

Din echipa noastră fac parte avocați și oameni de finanțe și resurse umane, cu experiență profesională de peste 15 ani.

Împreună, creștem acest proiect pentru a ne ajuta clienții să-și protejeze drepturile și să fie mai eficienți, folosind acele contracte si formulare care duc la cele mai bune rezultate.

despre-noi
calitate-si-expertiza

7

proiecte antreprenoriale, dintre care 2 start-up-uri

18

ani de experiență în avocatură

Fondatorii LegalZen

CEO

Marina Roșu

CEO
Legal Adviser

Paul Dumbrăvanu

Legal Adviser

Care sunt beneficiile tale, când lucrezi cu LegalZen

11. siguranta

Siguranță

Mai mult de 60% dintre procesele civile din instanțele românești sunt legate de neexecutarea obligațiilor contractuale de către una dintre părți. Poți alege ca, oricât de multă încredere ai avea în partenerul tău, sa semnezi întotdeauna un contract întocmit sau verificat de avocați.

12. timp

Timp salvat

LegalZen îți furnizează modele standardizate de contracte și alte documente importante pentru afacerea și viața ta, pe care le poți personaliza în doar câteva minute.
Investește timpul pe care îl economisești acolo unde contează.

13. bani

Bani economisiți

Îți oferim instrucțiuni de completat ușor de urmărit, pentru a-ți introduce singur datele în contract. De aceea, vei economisi sumele pe care le-ai fi plătit ca onorarii juridice, păstrând avantajele unui contract întocmit de un avocat cu experiență.

14. costuri

Fără costuri ascunse

Fără surprize și fără jena de a întreba cât costă. Plătești doar suma afișată în dreptul documentelor alese de tine sau, dacă ai deja un contract și îl vrei verificat de un avocat, plătești o sumă fixă, pe care o cunoști de la început.

15. documente

Documente mereu actuale

Legile se schimbă. Mai ales în România. Noi ne asigurăm că modelele noastre de contracte respectă legislația în vigoare la momentul în care sunt descărcate.
Dacă totuși ai vreun dubiu sau vreo întrebare, scrie-ne la be@legalzen.ro

16. comunitate

Comunitate

LegalZen este acea idee prin care ne dorim să contribuim la evoluția comunității din care facem parte. Cu fiecare contract corect, simplu și transparent, semnat între doi parteneri cu intenții sănătoase, crește comunitatea oamenilor care vor să facă lucrurile așa cum trebuie.

Testimoniale

valentin dumitrascu
valentin dumitrascu
14/11/2022
Sunt Presedintele unei Asociații de proprietari din Bucuresti, sector 4 si am avut si inca mai avem probleme juridice cu dezvoltatorul. Am apelat la domnul avocat Dumbraveanu, prin recomandarea cuiva sa ne reprezinte in acest litigiu cu dezvoltatorul. Acesta a dat dovada de profesionalism, reprezentându-ne interesele si castigand procesul cu dezvoltatorul. Va multumim pentru profesionalism si implicare.
Comsa Dan-Valentin
Comsa Dan-Valentin
07/11/2022
Domnul Dumbravanu ne-a ajutat intr-o speta destul de spinoasa si de durata. Cazul nostru a durat cativa ani si a trecut prin mai multe instante, dar cu sprijinul sau am reusit sa ajungem la liman in conditii optime. Recomandam cu tarie serviciile domnului avocat. Ofera seriozitate, promptitudine si experienta.
ana rotaru
ana rotaru
05/11/2022
Multumesc Paul de ajutor mea făcut o mare plăcere sa lucrez cu Dumneavoastră sunteți o persoana cu o experiența bogata si de încredere. Din străinătate stau fără grija Paul este de încredere suta la suta. Recomand!
VRLM Polishing & finishing
VRLM Polishing & finishing
05/11/2022
Ik ben zeer content dat ik Paul heb gevonden via Google. Hij is wellicht de beste vastgoed advocaat van Roemenië. Hij heeft altijd alles onder controle en lijkt iedereen een stap voor te blijven. Dit samen met goed gevoel voor humor is hij een echte topper in zijn vak.
Traian Radu Talpos
Traian Radu Talpos
30/09/2022
Servicii promte, rapide, profesionisti in domeniu. Respect pentru domnii avocati Dumbravanu si Munteanu.
Laura Vlasceanu
Laura Vlasceanu
11/07/2022
Domnul avocat Paul Dumbravanu este un avocat serios, care oferă servicii exemplare, profesionalism și eficiență. Un avocat care își respectă clienții și care oferă soluții optime pentru problemele acestora. Ne bucurăm că am fost inspirați să apelăm la serviciile dumnealui. Puteți apela cu încredere fără a fi nevoie să vă deplasați la biroul acestuia.
Lily Brown
Lily Brown
20/05/2022
Un avocat de incredre si un om minunat! Un serviciu foarte rapid
Adrian Salajan
Adrian Salajan
28/02/2022
Bună am o problema familiară am o casa cumpărată de mine și am trecut pe mama și pe tatăl meu că uzul fruct și dacă aș vinde casa cu aprobarea mamei trebuie sa iau semnătură de la fiecare frați și de la sora mea și încă o problema am tatăl meu o murit acum 4 ani și o scos înainte să moară bani de la bancă și a pus-o pe mama coplotitor daca când casă nu am probleme cu banca as vrea să știu că rog din suflet va mulțumesc

Urmărește-ne pe Social Media